Photocity 2018 - Privid / Iluzija

Tema 8.PhotoCITY: PRIVID / ILUZIJA
Photocity pravilnik (pdf)   |   Nagrade  |   Prijava fotografija

Osmu godinu zaredom, lovrečki foto-klub KAF organizira natječaj sa zanimljivom temom:   PRIVID / ILUZIJA.   Prijave traju od srijede, 11.07.2018. do utorka, 31.07.2018. Prijave u gore opisanom obliku prihvatit će se do 31.07.2018. u 23:59.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe u Republici Hrvatskoj koje se profesionalno ili amaterski bave fotografijom, bez obzira na spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Prava sudjelovanja izuzeti su i članovi ocjenjivačkog stručnog žirija, osobe u organizacijskom odboru natječaja te osobe mlađe od 16 godina. 

Sudionici se pozivaju na dokumentiranje i stvaranje vlastitog doživljaja zadane teme. Organizator je, potaknut toplim vremenskim okolnostima, koje mogu biti prenesene i na stanje u lokalnoj i široj zajednici, zadao temu koju fotografi mogu interpretirati na svoj način. 

Prijave počinju teći od 10. srpnja, a zaključuju se 31.srpnja ove godine. Pravilnik  preuzmite ovdje

Dodjela nagrada odabranim radovima kao i izložba selektiranih fotografija, odnosno projekcija istih, održat će se 10.08.2018. u 20.00 sati u Galeriji 'Placa' u Svetom Lovreču. 

Samo proglašenje pobjednika i svečano otvaranje izložbe najuspjelijih fotografija bit će u sklopu Dana Općine Sv.Lovreč, početkom kolovoza ove godine, u Galeriji 'Placa'.

Nagrade

  1. nagrada:
    a)  novčana nagrada 1.500,00 kuna
    b) Nagrada za kolekciju:  samostalna izložba u galeriji 'Placa', Sv. Lovreč, HR
  2. novčana nagrada 500,00 kuna.

Stručni žiri može dodijeliti i posebno priznanje ili pohvale, ukoliko smatra da je rad vrijedan nevedenog isticanja.
Pored navedenog, svi nagrađeni autori dobit će i plaketu kao priznanje za svoj rad.
Sve nagrade bit će dodijeljene na proglašenju ili uručene poštom.

Prijave zatvorene!