Škola - tečaj fotografije, zahvaljujući vrsnim predavačima, ali podjednako i motiviranim polaznicima razvija se svojim planom. 

            

Pored 'školskih' aktivnosti u klupama, slijedio je i terenski dio u kojem je članstvo posjetilo sredinom studenog slikovito kvarnersko naselje Mošćenice i stvorilo vrijedne i zanimljive fotografije, a uz pomoć starijih članova, mlađi su još ponešto naučili u svladavanju raznih fotografskih zadataka.

            

Krajem studenog KAF-ovska ekspidicija uputila se u istočnu Slavoniju  te Baranju. U trodnevnom boravku, članice i članovi imali su mogućnost fotografiranja atraktivnih lokacija, kao što su Kopački rit, Ergela Đakovo, Pastuhana Ivandvor, te gradovi Đakovo i Osijek.
      
            

      

Za prosinac najavljujemo okončanje prvog dijela foto-škole te fotografsku izložbu s najvećim brojem svojih članova u Republici Hrvatskoj u 2018. godini!

Fotografije: Edi Videka, Mladen Sever, Lili Lea Rušnjak, Perlita Antolović, Danijela Poljuha, Darko Hrastovčak, Goran Mladenović. Lorena Radetić, Karmen Janko Aničić, Dušan Grbac